Zo organiseer je een kinderfeestje thuis

Een kinderfeestje geven kan stressvol zijn, vooral als je een drukke groep kinderen hebt.

In dit blog gaan we u stap voor stap vertellen hoe u met behulp van onze themapakketten een geslaagd kinderfeestje bij u thuis kunt houden.

Datum kiezen

De woensdagmiddag en de vrijdagmiddag zijn erg populaire dagen voor een kinderfeestje. Kiest u liever geen feestdagen, de kinderen zijn dan vrij maar hebben vaak al andere plannen met de familie. Probeert u de zondag ook over te slaan, voor sommige gezinnen is dit nog een rustdag. Soms hebben de leraren een onderwijsdag, dit is ook een mooie gelegenheid voor het kinderfeestje.

Uitnodiging

De uitnodiging voor het kinderfeestje van uw meisje of jongen brengt u ongeveer twee weken van te voren langs de deuren van de uitgenodigde kinderen. Deel de uitnodigingen liever niet uit op school, dat is zielig voor de kinderen welke niet uitgenodigd zijn voor het kinderfeestje.

Een paar leuke ideeën voor uitnodigingen in het thema van het kinderfeestje vind u hier.

Voorbereiding

twee weken voor uw feestje krijgt u van ons een mail met alle informatie erin welke u nodig heeft om het feestje goed voor te bereiden. 2 à 3 dagen van te voren krijgt u de themakist voor uw kinderfeestje thuis van ons per post (PostNL).

In de doos vindt u een draaiboek met alle informatie welke u nodig heeft om er een geslaagd kinderfeestje van te maken voor uw jongen of meisje.

De dag van het feestje

Op de dag van het feestje gaat u de ruimte versieren met ballonnen, vlaggetjes, verjaardagsslingers en themadecoratie uit de themakist. Verder zet u alvast de tafel klaar als u taart wilt gaan eten met de kinderen of misschien een alternatief voor taart gaat maken/eten. Als u van plan bent tussendoortjes of traktaties te serveren, maakt u deze dan ook klaar.

Het feestje start

Alle informatie welke u nodig heeft om het kinderfeestje goed te laten verlopen krijgt u van ons in het draaiboek!

Links

Winkelwagen

Feestje uit een doosje

Volg ons

  • Grey Instagram Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Groningen, Nederland