Traktaties tijdens het kinderfeestje

Iedereen heeft er wel eens mee te maken: wat moet ik nu weer maken? Je kunt natuurlijk bij de supermarkt een zak chips, nootjes en andere borrelhapjes kopen maar je kunt ook heel gemakkelijk zelf wat lekkere en gezonde snacks in elkaar draaien. We hebben voor jullie lekkere en simpele verjaardagshapjes in thema op een rijtje gezet die binnen een mum van tijd klaar zijn!​

De kinderen krijgen vast veel honger van alle drukke spelletjes! Met deze traktaties in thema maakt u uw feestje helemaal af. De traktaties zijn allemaal goed te maken door iedereen, u hoeft er dus geen meester bakker voor te zijn!

Superhelden / Avengers / Justice league kinderfeestje

Deze snacks zijn erg makkelijk te maken en goed gezond.

Rechts op de foto ziet u kleine superhelden hamers van Thor.

Een leuke manier om superhelden popcorn te serveren.

Deze superHERO sandwiches maken het thema helemaal af!

Zorg ervoor dat u een zacht broodje gebruikt, geen stokbrood. In een zacht broodje is het makkelijker om de ster eruit te halen met een koekjesvorm.

Piraten kinderfeestje

Een gezonde snack voor de piraten tijdens het feestje! Makkelijk te maken door een servetje 4x diagonaal te vouwen en met een elastiekje om de banaan vast te maken. Nog even met een marker de gezichtjes maken en klaar. De stoere piraten kunnen dit zelfs tijdens de spelletjes opeten.

Niks hoort meer bij piraten dan een gouden schat. Chocolade munten maar ook alle chocolade snoepjes welke in een gouden of zilveren verpakking zitten doen het goed op het feestje. Voor de leuk kunt u makkelijk nog een bootje vouwen om de snoepjes in te doen ( Hoe vouw je een bootje )

Niet alles op een kinderfeestje kan gezond zijn, bovenstaande foto's geven wat ideeën van extra lekkere traktaties.

Zeemeerminnen kinderfeestje

Maak koraal door zure snoepjes te gebruiken, dat vinden de kinderen vast lekker!


Ook oester koekjes zijn makkelijk te maken en zien er super uit!

Gebruik als parel bijvoorbeeld een pepermunt balletje of een witte chocolade druppel ( het laatste is misschien beter voor de tanden). Eventueel kunt u deze koekjes ook door de kinderen zelf laten maken door spuiten met botercreme klaar te hebben liggen. Zo kunnen ze hun eigen taartje maken tijdens het kinderfeestje.

Ook blauwe jelly beans en vis zoutjes kunt u allemaal vinden in de supermarkt.

Pokemon kinderfeestje

Mooie Pokémon cupcakes, de pokéball is wat makkelijker te maken (rechts)

Een gezonde snack in Pokémon stijl, een rode appel met wat witte chocolade eronder.

Links is de allermakkelijkste manier om leuk wat snacks neer te zetten. Niet alleen chipjes kunnen ook bijvoorbeeld de visjes van de zeemeerminnen hierboven kunnen als Goldeen snacks doorgaan. Snoep biggetjes kunnen doorgaan als Clefairy en de appjes als Drowzee enzovoort.

Paw Patrol kinderfeestje

Eigenlijk zijn alle snacks leuk bij Paw Patrol, zolang je het maar in een hondenbakje serveert!

Lego Ninjago kinderfeestje

Ninja's eten met stokjes, dus alles wat op sushi lijkt is helemaal leuk in thema! Bekijk ook ons snoepsushi pakket in de webshop.

Super Mario kinderfeestje

Wat kunnen leuke snacks toch ook makkelijk zijn om te maken. De rice crispys kun je gewoon kant en klaar kopen en het glazuur voor erop ook. Een vaas vullen met chips en het een leuke super mario naam geven moet ook luken toch?

Dinosaurussen / dino's kinderfeestje

Leuk, leuk, leuk! Wat is het toch leuk om een dino feestje te geven. Er is zoveel voor te verzinnen!

Hieronder zie je dinosaurussen koekjes, heel makkelijk. Gewoon zandkoekjes maken en hier dino voetjes in drukken. Dit doe je door gewoon een dinosaurus van je kind te lenen met mooie voeten en deze te gebruiken voor de afdrukjes.

Verder is het leuk om in de zomer wat fruit neer te zetten. Dit presenteer je mooi door een dino te maken van je watermeloen. Dit lijkt erg moeilijk, maar valt enorm mee. We hebben zelf van de zomer ook deze na gemaakt en hij leek erg mooi.

verder naar ondere zie je ook nog een stukje educatief eten en leuke zakjes om uit te delen aan het einde van uw Dino feestje.

Links

Winkelwagen

Feestje uit een doosje

Volg ons

  • Grey Instagram Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Groningen, Nederland