Thema kerstbomen voor uw kinderfeestje

De kerst komt er weer aan, een heerlijke periode in het jaar waar iedereen naar uit kijkt. Als uw kind jarig is rond de kerst is dat extra genieten maar brengt ook extra werk met zich mee

Hieronder heb ik een paar kerstboom ideeën neergezet voor als uw kind een thema feestje houd rond de kerst. Gebruikt u deze kerstbomen als inspiratie voor uw eigen boom.

Zeemeerminnen kerstboom

Om een zeemeerminnen kerstboom te maken, voor bij het zeemeerminnen thema feestje, kunt u echt van alles in de boom hangen.

Hieronder ziet u een voorbeeldje van een kerstboom in dit thema. Hier hangen zeesterren, zeewier, zeedieren, kerstballen, takken en nog veel meer in. U kunt van alles verzinnen voor uw eigen thema boom. Hangt u bijvoorbeeld de vissen knuffels(Nemo) van uw kinderen erin, print leuke plaatjes uit van onze gratis downloads pagina, hang er een visnet in of gebruik parelslingers. Zo'n boom op uw kinderfeestje gaat echt geen enkel kind vergeten.

Piraten kerstboom

Ik vind dit echt een prachtig idee voor een kerstboom in piraten thema, en de boom is zeker goed te realiseren.

Een lang touw, wat lege glazen flessen (sapjes flessen van de AH bijvoorbeeld) met een brief erin, uw normale kerstballen en wat plaatjes welke u zelf uit kunt printen. Deze plaatjes zijn te vinden op onze gratis downloads pagina.

Verder zijn hier ook wat stukjes hout aan de boom gehangen wat echt een leuk piraten effect geeft. U kunt bijvoorbeeld ook overgebleven chocolade munten van Sinterklaas (tegen deze tijd liggen die in de aanbieding bij de kruitvat ect.), oude sleutels of zwaarden van de kinderen in de boom hangen. Alleen oppassen dat ze niet met uw decoratie gaan spelen tijdens het kinderfeestje;)

Superhelden kerstboom

Deze mooie superhelden / Avengers / Justice league boom is makkelijker te maken dan dat u denkt. Via de gratis downloads pagina kunt u al deze logo's en superhelden geluiden terug vinden. Deze superhelden plaatjes print en knipt u zelf uit. De rest van de boom kunt u zelf beslissen hoe het eruit gaat zien, zoals u hier onder ziet kan echt alles in een boom gehangen worden! Haalt u alle superhelden logo's erbij om het een echt Avengers boom te maken.

Een leuk idee is gebouwen te maken van kartonnen dozen en deze onder de boom te leggen als 'cadeautjes'.

Uw eigen kerstballen kunnen gewoon in de kerstboom gehangen worden. Houd er wel rekening mee dat primaire kleuren het beste werken bij het superhelden thema (rood, geel en blauw). Heel veel succes met deze mooie superhelden boom!

Pokémon kerstboom

Een Pokémon kerstboom is incompleet zonder dat er wat Pokémons in hangen! Als u niet zoveel Pokémon knuffels in huis heeft kunt u er ook een paar uitprinten of Pokéballs knutselen en deze erin hangen. Ook is het leuk om het Pokémon logo uit te printen en er af en toe in te hangen. Op onze gratis downloads pagina kunt u al deze logo's en plaatjes vinden.

Ook voor deze boom geld dat primaire kleuren het beste werken, en vooral veel geel. Gele/gouden slingers werken dus ook goed. Zet er een Pikachu bovenop en het lijkt al heel wat. Tijdens het feestje worden de knuffels er ongetwijfeld uitgehaald om mee te spelen, leuk toch? Succes met uw kinderfeestje!

Paw Patrol kerstboom

Deze Paw Patrol kerstboom is mooi toch!

In deze boom zitten Paw Patrol knuffels, maar er zijn ook Paw Patrol kerstballen te koop!

Verder versier je de boom met een zelfgemaakt Paw Patrol bord bovenaan en wat ribbons.

Succes!

Lego ninjago

Deze kerstboom ziet er super vrolijk uit en is hartstikke makkelijk om te maken!

De slingers kunt u zelf maken van gekleurd papier, wat je bijvoorbeeld bij de Hema of Action haalt. Verder kun je natuurlijk al je lego gebruiken om allerlei bouwwerken in de boom te hangen. Erg leuk is ook om candy canes te maken van rode en witte lego. De lego hoofden die je hier ziet hangen maak je door potjes geel te verven en er ogen op te tekenen.

Super mario

Leuk he, deze kerstboom, het geeft gelijk het huis een gezellige sfeer voor de kinderen. Alles in deze boom is te printen, dat komt nog eens goed uit! Ga op zoek naar Leuke Super Mario plaatje op internet en knip ze uit. Knuffels van Super Mario kunnen natuurlijk ook in de boom gehangen worden.

Dinosaurussen / Dino's

Er zijn veel leuke voorbeelden van dinosaurussen kerstbomen te vinden maar onderstaande vind ik zelf het leukste, omdat het ook nog echt de kerst sfeer heeft. Je kunt zakken met dino's kopen bij de speelgoed winkel en een spuitbus met gouden verf bij bijna elke knutselwinkel en zelf wel de Action. Spuit de dinosaurussen goud en verdeel ze over de kerstboom. Een simpele maar hele mooie kerstboom.

Links

Winkelwagen

Feestje uit een doosje

Volg ons

  • Grey Instagram Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Groningen, Nederland