Pompoenknutselen

Aan het weer is het dit weekend niet te merken, maar het is toch echt herfst. De perfecte tijd dus om aan de slag te gaan met pompoenen. Voor kinderen is het alleen soms best lastig om een pompoen uit te hollen, laat staan dat het uitsnijden van figuurtjes soms gevaarlijk is voor de vingers. Wij hebben daarom de leukste geverfde pompoenen bij elkaar gezocht, zodat je je kind met een gerust hart* haar gang kan laten gaan.

*Vergeet geen tafellaken en oude kleren, anders vallen er alsnog slachtoffers!

Lego Ninjago

Om een Lego Ninjago heb je in principe alleen de kleur verf nodig van je favoriete Lego Ninjago karakter, en een zwarte stift. Verf de hele piniata dezelfde kleur, maar laat een ovale strook ongeverfd, daar komen namelijk de ogen van je Ninja! Ben je geen held in tekenen? Gebruik dan onze printable template van de Ninjago ogen, print deze uit, en plak ze op de pompoen!

Pokémon

Heb je veel kleine pompoenetjes, dan is het super leuk om ze allemaal als pokéball te verven! Je kunt natuurlijk voor het klassieke pokémon pokéball design gaan, maar er zijn inmiddels zoveel verschillende pokéballs dat je bijna eindeloos kan varieren.

Paw Patrol

Voor deze pompoen heb je een iets vastere hand nodig, maar dan heb je wel de schattigste pompoen ooit!

Superhelden

Met deze superhelden pompoenen kun je alle kanten op. Of je ze nu in een basiskleur verft, en het logo van de superheld er op plakt. of zoals hiernaast de hoofden van de helden na maakt, je zorgt ervoor dat je huis super beschermt is gedurende de donkere dagen!

Super Mario

Leuk he, deze super mario pompoen!

Maak een sjabloon en snij deze loodgieter uit je pompoen.

Dinosaurussen / Dino's

Voor de Dino's zijn heel veel leuke ideeën te vinden.

Zelf vind ik de foto links boven het leukste idee, en tevens ook het makkelijkte idee. Je zaagt een explosie gat in de pompoen en zet er een mooie grote Dinosaurus in. Dino's hebben vrijwel altijd hun mond open, dus een stukje pompoen in de dino zijn mond lijkt erg grappig.

Links onder is een soort van terrarium voor dino's, ook erg leuk.

Links

Winkelwagen

Feestje uit een doosje

Volg ons

  • Grey Instagram Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Groningen, Nederland