Pompoen ideetjes

Overal zijn pompoenen te krijgen tijdens de herfst, ze zijn een prachtige decoratie voor in en om het huis. In veel dorpen worden er zelf wedstrijden gehouden wie de mooiste pompoen gesneden heeft. Als uw kind jarig is in de herfst kunt u deze decoratie prachtig gebruiken voor een thema kinderfeestje.

Hieronder vindt u inspiratie voor uw eigen pompoen kunstwerk in het thema van uw kinderfeestje.

Succes!

Superhelden / Avengers / Justice league

<-- Spiderman pompoen! Deze superhelden pompoen is erg makkelijk te maken.

2 oogvormige gaten uitsnijden en de rest hoeft u alleen maar weg te schrapen, makkelijk te doen met wat instrumenten welke gebruikt worden bij kleibewerking (zit ook bij de kinderpaketten in) of gewoon in een pompoen bewerking set!

Superhelden pompoenen -->

Voor deze superhelden pompoenen heeft u alleen maar verf nodig. De logo's zijn makkelijk als sjabloon te vinden, uit de vrije hand worden ze vaak wel lastig.

Logo's van de superhelden vindt u op onze gratis download pagina

Piraten

<-- Piratenboot pompoen.

Deze boot maken is echt wel voor de gevorderde pompoen snijder. De masten haalt u uit het dak van de pompoen, houd wel in de gaten dat de voor en achter kant iets omhoog uit moeten steken. Overige decoraties kunt u uit het zachte gedeelte van de pompoen halen, zoals u ook zet bij het kraaiennest.

Piratenpompoen -->

Deze piratenpompoen is wat makkelijker te maken dan bovenstaande boot. De accessoires (hoed, ooglap, zwaard) van de pompoen zitten allemaal standaard in de piraten themakist.

Zeemeerminnen

<-- Zeemeerminnne pompoen

Makkelijk te maken zeemeermin pompoen.

Wat u doet is wat schubben in de pompoen krassen en een zeemeermin en staart uitprinten. Nu nog een likje verf over de pompoen en klaar!

Oesterpompoen -->

Deze oester vind ik zelf erg leuk, met een kleine pompoen in de mond als parel. Erg makkelijk te maken ook. Pompoen halveren door een golfpatroon uit te snijden. Je houd de oester open door er wat houtjes tussen te zetten.

Paw Patrol

Erg makkelijk om te maken, de Paw Patrol pompoenen links en rechts hebben alleen maar een geprint maskertje erop geplakt. De pompoen in het midden haal je een grote hondenpoot uit en voor de rest ga je verder met schilderen.

Lego ninjago

Bij de lego ninjago pompoenen is het het leukst om gewoon de bekende ninjago ogen uit de pompoen te snijden. Als dit te moeilijk is kunt u altijd nog de ogen uit printen en op de pompoen plakken, zoals hierboven.

Links

Winkelwagen

Feestje uit een doosje

Volg ons

  • Grey Instagram Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Groningen, Nederland