Leuke Paw Patrol taarten

Hier vind u een aantal leuke paw patrol taarten, de meeste kunt u zelf ook wel maken! We leggen hier uit hoe u dat zou kunnen doen.

Paw Patrol taart #1

Deze taart ziet er erg mooi uit en is ook door u zelf te maken, het meeste is namelijk gewoon geprint op papier.

Uitleg: U maakt een rond taart, laat deze afkoelen en smeert het strak in met botercreme. U zet het in de koelkast en als het koud is doet u nog een strak laagje botercreme op de taart. Hoe strakker de botercreme, hoe mooier het resultaat.

Vervolgens gaat u blauwe fondant uitrollen en deze drappeert u over de taart heen. Ook wat pootjes van gele fondant kunt u maken. De rest van de Paw Patrol decoratie print u uit en zet u op de taart, wat gekruld lint erachter en klaar.

Paw Patrol taart #2

Ook deze taart kunt u zelf maken, alle decoratie kunt u online bestellen of lokaal bij uw eigen bakker. Ik vind dit zelf een erg mooie taart voor bij uw Paw Patrol kinderfeestje.

U hoeft alleen een ronde taart te maken en daar witte fondant over te drapperen. De rest van de Paw Patrol decoratie maakt u een beetje nat aan de achterkant en plakt u op het fondant.

Paw Patrol taart #3

Deze taart vind ik zelf erg mooi! Alles wat u ziet is gemaakt van gekleurde cake, er zit dus geen fondant op deze taart.

Deze taart is wel echt voor de geavanceerde bakker om te maken.

Paw Patrol taart #4

Deze taart kunt u wel zelf maken en ziet er erg leuk uit voor uw Paw Patrol kinderfeestje.

U maakt een ronde taart en brengt hier blauwe fondant op aan. Van witte fondant kun je wolkjes maken door het uit te rollen en met een mesje ze eruit te snijden. Het rechtopstaande wolkje vereist wat handigheid om te maken. Het Paw Patrol logo kunt u zelf uitprinten of bestellen bij een webshop of bakker. U kunt fondant op fondant plakken door gebruik te maken van een beetje water.

Paw Patrol taart #5

Deze taart kunt u bij de lokale bakker bestellen, meestal zien ze er daar zo ongeveer uit. De kinderen vinden ook deze taart prachtig tijdens het Paw Patrol kinderfeestje omdat het een mooi groot plaatje heeft. U hoeft dus niet perse te bakken om een mooi resultaat te behalen!

Paw Patrol taart #6

Deze taart is erg makkelijk te maken.

U maakt een ronde taart en brengt daar botercreme en dan fondant op aan. De rest van de decoratie bestelt u of print u uit.

Paw patrol cupcakes!

Geef fan van taart? Deze cupcakes zijn ook super.

Verschillende kleurtjes botercreme en een mooi eetpapier plaatje bestellen of zelf uitprinten.

Links

Winkelwagen

Feestje uit een doosje

Volg ons

  • Grey Instagram Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Groningen, Nederland