Maak kennis met de Paw Patrol!


Paw patrol is al sinds 2013 te zien op Nickelodeon

De serie gaat over een jongen genaamd 'Ryder', deze jongen heeft een groep reddingshonden getraind en samen heten ze de Paw Patrol. Ryder en zijn honden wonen in Adventure bay en kunnen hier elke aflevering wel iemand van de gemeenschap helpen. Elke hond heeft zijn eigen vaardigheid gebaseerd op echte beroepen zoals Brandweerman, politie, reddingszwemmer enzovoort. Alle honden hebben hun eigen hondenhuisje welke ze om kunnen toveren in een voertuig. Elke hond heeft zijn eigen uitrusting de 'Pup packs', in deze tassen zit alles wat ze nodig hebben om de klus te klaren.

In de Paw patrol vind je:

Ryder: De kleine jongen in de serie welke de honden traint en opvoed. Ryder heeft ook een voertuig: een quat die af en toe ook kan vliegen.

Skye: Skye red met haar vliegtuig of helicopter mensen in nood op lastige locaties. Verder is ze een lieve en stoere pup die altijd paraat staat om mensen in nood te helpen.

Zuma: Zuma kan heel goed duiken. Als het te diep wordt haalt deze labrador zijn hovercraft erbij en tovert deze om in een duikboot. Niks is de gek of te diep voor Zuma.

Marshall: De naam zegt het al, dit is de brandweer van de Paw Patrol. Deze dolmatier kan heel onhandig zijn maar hij red altijd de dag met zijn brandweer auto. Als er iemand gewond is tovert hij zijn brandweerwagen om in een ziekenwagen en sprint er vandoor.

Chase: Deze duitse herder achtervolgt (engels: chase) de slechterikken, Chase is de politie van de Paw Patrol. Chase heeft een politieauto en een spionauto. Hij kan veel verder kijken dan de andere honden omdat hij ook een drone tot zijn beschikking heeft. Af en toe is hij een beetje verkouden, dit komt omdat hij allergisch is voor de haren van katten.

Rubble: Rubble laat alles in brokken (eng: rubble) over, hij is namelijk de slopende bouwvakker van de Paw Patrol. Deze bulldog heeft een shovel en heeft als hobbys snowboarden en vooral veel eten. Dit eten heeft hij natuurlijk nodig om sterk te blijven.

Rocky: Deze straathond, of mengeling van verschillende rassen, richt zijn leven op het recyclen. Deze pup leert onze kinderen van jongs af aan dat we de planeet moeten redden door alles her te gebruiken. Rocky is altijd een vrolijke hond, behalve als hij het water in moet.

Everest: Deze husky woont in de bergen in een iglo en kan goed met sneeuw omgaan. Ze heeft grijphaken om door gladde gebergtes te bewegen en verwijderd sneeuw van wegen.

Links

Winkelwagen

Feestje uit een doosje

Volg ons

  • Grey Instagram Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Groningen, Nederland