Kinderfeestje rond pasen!

Om uw kinderfeestje bij u thuis extra leuk te maken tijdens Pasen hebben we hieronder voor u een aantal ideetjes neergezet.

Elk thema van onze themakisten op de website komt aan bod!

​​​​

Themakist: Pokémon

Exeggcute eieren!

Het eerste idee is hartstikke leuk!

Het enigste wat u hoeft te doen is een paar scheurlijnen te tekenen en een gezichtje. Dit is een leuke en makkelijke aanvulling op uw kinderfeestje bij u thuis.

Pokeball eieren!

Het tweede idee is leuk en makkelijk om te maken!

In knutsel winkels en ook de Action kun je lege paaseieren halen. De ene dop verf je rood, de andere laat je wit. Nog even een zwart ductapje in het midden en voila een Pokemon paasei.

Het is natuurlijk leuk om er wat in te stoppen, in het voorbeeldje zie je allemaal kleine Pokemonpoppetjes.

Themakist: Zeemeerminnen

Schelpjes eieren!

Deze eieren vereisen wel iets meer geduld om te maken.

Het makkelijkste is om een sjabloontje te maken van eens schelp en deze op een ei te plakken. Vervolgens verf je de rest van het ei blauw en haal je het sjabloon weer weg. Vervolgens verf je een paar details in de schelp en je ei is klaar.

Zeemeerminnen ei!

Deze zijn weer wat makkelijker te maken. Bewaar het netje van je mandarijnen en span deze over je ei heen. Ga er met een verfkwast overheen en haal je netje weer weg. Je zeemeermin ei is af!

Themakist: Piraten

Piratenschip vol met eieren

In dit eierschip kun je mooi je schateieren neerleggen.

De schateieren staan hieronder.

Dit schip is makkelijk te maken met een schaar, wat bruine verf, papier en satestokjes. Je knipt de doos doormidden en verft de buitenkant bruin. Je plakt de doos op de kop weer aan elkaar vast en steekt sateprikkertjes door de scheidingswandjes. Met wat papier kan je de masten maken welke je op het prikkertje prikt. Aan de achterkant maak je een boogje van karton, hier kun je bijvoorbeeld een lego poppetje op zetten voor het gemak.

Schateieren

Piraten zijn altijd op zoek naar schatten, dus deze eieren passen mooi in het thema.

Verf je ei met wat goudverf en je bent binnen 10 minuten klaar. Voor de leukigheid kan je eerst je ei een kleurtje geven, deze op laten drogen en vervolgens pas met de gouden verf aan de slag gaan zoals je hier rechts ziet.

Themakist: Superhelden

Superhelden logo eieren

De logo's van de superhelden zijn allemaal vrij makkelijk na te verven. Zoek de logo's op en ga lekker verven!

Superhelden eieren

Deze superhelden eieren maak je met een wc rolletje, printjes en beetje lijm.

Allereerst plak je een leuk inpakpapiertje op je wc rol en knip je deze in ongeveer 5 stukjes. Dit zijn de onderkanten waar het ei op staat. Vervolgens print je de maskers van de superhelden uit en knip je deze netjes. U hoeft alleen nog het masker op het ei te plakken en je superheld ei is geboren!

Themakist: Paw Patrol

Paw patrol surprise eieren

Bij het Paw Patrol thema hoef je helemaal niet moeilijk te doen, deze eieren zijn gewoon overal te koop!

Als u zelf iets wilt maken kunt u ook op een hard gekookt ei een honden poot afdrukken. Niet met de poot van uw hond natuurlijk, maar uit de hand of via een sjabloon.

Themakist: Lego Ninjago

Deze eieren zijn erg leuk, je kleurt ze voor een groot gedeelte in in een kleur. Je houd wat ruimte voor de ogen over en klaar. Ook makkelijk te maken door uw eigen kinderen als u even de ogen voor ze maakt.

Themakist: Super Mario

Deze eieren zijn eigenlijk de leukste van dit blog.

Vooral het kanon vind ik erg creatief.

Vooral het vraagteken ei is natuurlijk erg makkelijk te maken

en leuk om samen met het Super Mario eetpakket te maken.

Themakist: Dinosaurussen / Dino's

In de speelgoedwinkel liggen altijd dino eieren. Van die leuke eieren welke je kapot moet maken en dan komt er een kleine dinosaurus uit. Hieronder zie je 2 voorbeelden van deze dinosaurus eieren. Deze zijn misschien wel het makkelijkste om te verzinnen, maar ook het leukste.

Links

Winkelwagen

Feestje uit een doosje

Volg ons

  • Grey Instagram Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Groningen, Nederland