Leuke LEGO Ninjago taarten

In deze blog vind u een aantal leuke Ninjago taarten voor uw LEGO Ninjago kinderfeestje thuis.

Een aantal van deze taarten kunt u ook prima zelf maken, bij deze taarten leg ik uit hoe dat dan moet.

LEGO Ninjago taart #1

Deze taart kunt u denk ik zelf niet maken, maar hij is wel fantastisch toch?

LEGO Ninjago taart # 2

Dit is een leuke taart voor op uw LEGO Ninjago kinderfeestje thuis. U kunt het ook makkelijk zelf maken.

De uitleg: U bakt een ronde taart en smeert deze in met botercrème, even in de koelkast en nog een keertje strak insmeren met botercrème. Vervolgens plaatst u een stuk gele fondant over een stukje van de taart. De rest van de taart bedekt u rimpelig met groene fondant. Nog even de oogjes maken van witten en zwarte fondant en klaar.

LEGO Ninjago taart #3

Ook deze taart kunt u zelf maken voor uw LEGO Ninjago kinderfeestje thuis! De meeste decoratie is namelijk gewoon Ninjago LEGO. U maakt hier een vierkante taart en smeert het in met botercreme. Vervolgens stopt u er wat decoratie bovenop (lego poppetjes, snoepjes, kaarsjes)

De LEGO en Ninjago letters maak je met zwart fondant.

LEGO Ninjago taart #4

Deze taart van een LEGO Ninjago hoofd met helm is echt heel mooi. Deze kunt u waarschijnlijk niet zelf maken omdat er strakke details in zitten. Als u deze taart zou willen voor uw LEGO Ninjago kinderfeestje thuis zou u het moeten bestellen. Het gouden kleurtje kan je met wat (nep) goud poeder maken, deze kunt u online op veel plekken bestellen.

LEGO Ninjago taart #5

Zoals je het bij de bakker zou bestellen. Zelf kunt u het ook maken, dan zou u de foto moeten bestellen bij de bakker of online. Dit is natuurlijk een hele makkelijke taart voor uw LEGO Ninjago kinderfeestje, ook omdat het makkelijk aansnijden en verdelen is.

LEGO Ninjago taart #6

Deze LEGO Ninjago taart is makkelijk te maken. U hoet hier namelijk niet moeilijk te doen met de fondant, deze kunt u er gewoon, soort van, overheen gooien. U maakt een ronde taart en besmeert deze met botercreme. Even in de koelkast en nog een keertje insmeren met botercreme. Vervolgens maak je geel fondant (of je maakt de botercreme geel) en dit gebruik je voor onder de ogen. De blauwe fondant gooi je over de taart heen met wat vouwen erin. Oogjes maak je van zwart fondant.

Succes met je LEGO Ninjago kinderfeestje!

LEGO Ninjago cupcakes

Houd u niet zo van taart? Dan zijn deze Ninjago cupcakes erg leuk voor uw kinderfeestje thuis. Makkelijk zelf te maken, en eventueel ook zelf te versieren door de kinderen tijdens het kinderfeestje. U zet voor het kinderfeestje op de tafel de cupcakes klaar en een hoop botercreme, de kinderen kunnen dit er zelf op smeren en vervolgens een Ninjago hoofd erop plakken. Is een leuke activiteit voor op uw feestje.

LEGO Ninjago popcakes

Deze popcakes zijn heel leuk en heel simpel te maken.

De popcakes maakt u gewoon via het pakje uit de supermarkt en vervolgens pak je het in met wat fondant en maak je twee oogjes. Ook deze zouden de kinderen op het LEGO Ninjago kinderfeestje zelf kunnen maken met een beetje hulp.

Links

Winkelwagen

Feestje uit een doosje

Volg ons

  • Grey Instagram Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Groningen, Nederland