Leuke Pokémon taarten

Als u wat inspiratie op wilt doen voor het maken van een leuke Pokémon thema taart, dan bent u hier op de juiste plek. We hebben weer mooie en haalbare Pokémon taarten gemaakt die u zelf ook zou kunnen maken voor uw thema Pokémon kinderfeestje thuis.

Aan het einde hebben we nog een prachtige Pokémon taart welke toch echt de bakker zal moeten maken en wat vervangende ideetjes om wat anders te maken dan taart.

Pokéball taart

Deze Pokemon taart ziet er super leuk uit en is relatief simpel te maken.

Stap 1: maak een ronde taart en level de taart door er wat aan de bovenkant af te snijden. Maak eventueel twee lagen met wat botercreme ertussen.

stap 2: crumbcoat and chill, oftewel: smeer er botercreme omheen, zet het in de koelkast en smeer nog een laag strakke botercreme eromheen. Hoe strakker hoe mooier het eindresultaat.

stap 3: Rol de drie kleuren fondant uit. Als je zelf je fondant gaat kleuren: handschoenen dragen!!

stap 4: drapeer de rode laag fondant over je cake, druk aan en snij over de helft van de taart af. De witte laag snij je al een beetje voor, het hoeft niet strak tegen de rode laag aan de liggen aangezien er toch een zwarte band van de Pokéball overheen komt.

Stap 5: Nu de zwarte band en de rondjes erop plakken (met een beetje water of eetbare lijm) en klaar.

Pokémon print taart

Deze Pokémon taart is ook makkelijk te maken, een groot deel kunt u namelijk gewoon bestellen bij de lokale bakker.

stap 1: Bestel de print welke bovenkop komt.

stap 2: Maak een taart in de vorm van uw print, halveer en smeer botercreme tussen de twee lagen.

stap 3: crumbcoat and chill, smeer botercreme langs over uw taart heen en zet in de koelkast, breng vervolgens nog een laag botercreme aan welke u strak smeert. Hoe strakker hoe mooier het eindresultaat.

stap 4: breng de print aan

stap 5: Maak met een spuitzak met een leuk spuitmondje de toefjes aan de zijkanten. Eerst even op een stukje bakpapier oid oefenen! Het kan soms moeilijker zijn dan dat het lijkt.

Pokémon druip taart met snoep

Deze Pokémon taart ziet er fantastisch uit en is relatief simpel te maken voor uw Pokémon ki nderfeestje thuis.

stap 1: Haal leuke snoepjes voor op de taart

stap 2: print het Pokemon logo uit en een pikachu. Het is ook leuk om 4 jaar, 5 jaar, 6 jaar enzovoort uit te printen voor erbij op.

stap 3: Maak meerdere ronde taarten en level ze, smeer botercreme tussen de lagen en zet het vast met wat houten stokjes welke je door de taart heen prikt. Dit voorkomt dat de taart omvalt.

stap 4: crumbcoat and chill, breng botercreme aan op uw afgekoelde Pokémon taart en zet in de koelkast, breng vervolgens nog een laag aan welke u strakker maakt. Hoe strakker hoe beter.

stap 5: drapeer een grote lap fondant over de Pokemon taart aan en strijk glad. Snijd alle overmatige fondant eraf met een scherp mesje.

stap 6: maak ganache van witte chocola en kleur geel. druip het over de taart heen.

stap 7: breng alle leuke snoep aan op de Pokemon taart door het gewoon in de taart te steken. Nu is het eetklaar voor uw Pokemon kinderfeestje!

Pokemon kaart taart

Deze Pokemon taart is ook erg mooi!

De pokemon taart in het plaatje is helemaal opgespoten en geverfd, dat hoeft u natuurlijk niet te doen.

U kunt net zoals 2 taarten hierboven gewoon alles printen en erop plakken :)

Pokemon taart

Prachtige Pokemon taart! Er is zeker veel moeite gestoken in de pokemons gemaakt van ofwel fondant of marsepein.

De kinderen op het kinderfeestje zullen ongetwijfeld erg enthouciast zijn als ze deze leuke taart zien:)

Hieronder is ook een hele mooie taart te zien. Zowel deze taart als de taart hieronder kunt u beter door de bakker laten maken.

Prachtige pokemon taart

Wauw! Dit is toch echt wel de mooiste pokemon taart welke ik kon vinden. Deze taart zou ik zelf nog wel voor mijn verjaardag willen! Hieronder vind u een aantal leuke ideetjes als vervanging voor een taart, zoals cupcakes, fruit en pizzaaa.

Pokemon pokeball cupcakes

Dit is ook een leuk idee, en deze kunt u echt helemaal zelf maken. U maakt een stapel cupcakes en een hele hoop botercreme in de juiste kleuren. Spuit de cupcakes gewoon makkelijk in een rond patroon op, zoals altijd. Even in de juiste volgorde zetten en klaar.

Pokemon Pokeball fruit

Als u toch wat gezonders wilt uitdelen dan is deze fruit pokeball echt wat voor u. Deze is zo makkelijk te maken dat ik het gewoon niet eens uit ga leggen!

Pokemon pokeball pizza

Ik denk dat u echt de ´coolste´ ouder bent als u deze pizza serveert op het pokemon kinderfeestje van uw kind.

Links

Winkelwagen

Feestje uit een doosje

Volg ons

  • Grey Instagram Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Groningen, Nederland