Alles wat je moet weten over Lego Ninjago

Zodra je in de buurt komt van de Lego afdeling in de speelgoedwinkel valt het je meteen op. Tussen de huisjes, de stadsets en de losse blokjes is een hele grote ruimte gereserveerd voor Ninjago Lego. Inmiddels bestaat de lijn al meer dan 6 jaar, en is ze niet momenteel niet weg te denken uit het Lego assortiment. Dus de kans is groot dat je kind, zeker als ze ook de Ninjago tekenfilmserie kijken, een Legofeestje wil juist in dit thema. In deze blog maken we je wegwijs door de wereld van Ninjago, zodat jij het beste Ninjago feest ooit kan geven!

Lego Ninjago speelt zich af in een semi futuristische samurai wereld. Sommige sets/afleveringen zijn heel futuristisch, andere meer traditioneel. De serie volgt een aantal Ninja's. Ze zijn samengebracht door meester Wu:

De vier eerste ninja's zijn Kai, Jay, Cole and Zane. Ze hebben allemaal een bepaalde natuurkracht waar ze gebruik van maken, en speciale gouden ninja wapens die hen extra sterk maken. In seizoen twee komt er nog een vijfde ninja bij, Lloyd. Samen strijden ze tegen vele soorten kwaad (waaronder Lloyds vader.)

Links

Winkelwagen

Feestje uit een doosje

Volg ons

  • Grey Instagram Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Groningen, Nederland