Wie zijn wij?


Hallo, wij zijn Kirsten en Celine, en wij zijn de oprichters van Feestjeuiteendoosje! We wonen samen in het hoge noorden, en zijn altijd wel bezig met iets regelen, opzetten of verbeteren. Zo hebben we beide in het bestuur gezeten van een studentenvereniging, en is er altijd wel een kluisproject gaande in ons huis. Ikzelf heb zo'n 10 jaar ervaring als leiding bij de scouting. Tijdens onze vakantie in augustus 2017 is het idee ontstaan om deze ervaring om te zetten in dit bedrijf. We willen hiermee kinderfeestjes zo makkelijk en leuk maken als dat we ze zelf zo'n 20 jaar geleden ervoeren. Toen hadden we alleen niet door dat onze ouders (vooruit, moeders) dan dagen aan het knippen en plakken waren om ons thema tot leven te wekken.

Om het voor ouders net zo ontspannen en bereikbaar te maken hebben we feestje uit een doosje bedacht.

We zijn aan de slag gegaan, en hebben wat scoutingkennis van vroeger, en wat moderne social media kennis van nu samengegoten in een aantal leuke themakisten. Een basis kinderfeest is al een compleet feest, betaalbaar en door iedereen uit te voeren. Maar met onze's extra's maak je het jezelf nog makkelijker en leuker. Zo proberen we het feest niet alleen voor uw kind, maar ook voor u zo zorgeloos mogelijk te maken.

En staat uw thema er niet bij? U kunt altijd contact met ons opnemen, zodat wij kijken wat we voor u op maat kunnen doen.

Links

Winkelwagen

Feestje uit een doosje

Volg ons

  • Grey Instagram Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Groningen, Nederland