Leuke uitnodiging teksten

Wilt u een leuke tekst op uw uitnodiging voor het kinderfeestje hebben?

Dan bent u hier op de juiste plek! Hieronder vind u een aantal leuke tekstjes om op de uitnodiging voor het kinderfeestje te zetten. Als u uw uitnodiging wilt laten maken zoals de uitnodiging hieronder kunt u eens kijken bij onze uitnodigingen

De volgende dingen moet u sowieso vermelden op uw uitnodiging voor het kinderfeestje thuis:

- De naam van de jarige

- De datum van het feestje

- Het adres van de jarige

- Het telefoonnummer van thuis

- De begin en eindtijd

- Of de kinderen thuis gebracht worden

- Of je wilt doorgeven of je komt

Kinderfeestje Tekst 1

Kijk eens naar mij, ik ben zo blij! Want ik word 3 hieperdepieperdepie!

Kinderfeestje Tekst 2

Hoera! Het is feest, ik ben zo blij, Ik wil dit vieren met vriendjes en vriendinnetjes en daar hoor jij ook bij!

Kinderfeestje Tekst 3

Het duurt nog even, voordat je komen mag onderaan de kaart staat op welke dag.

Kinderfeestje Tekst 4

En ook hoe laat natuurlijk, dat hoort er ook nog bij. Dus zorg maar dat je vroeg bent, tot dan en liefs van mij!

Kinderfeestje Tekst 5

Hallo daar, DATUM, het zal jullie verbazen, mag ik alweer AANTAL kaarsje(s) op mijn taart uitblazen. Daarom is het DATUM, vanaf TIJDSTIP feest voor groot en klein en mag je blijven spelen totdat we er moe van zijn. Maar dan is het nog niet gedaan met de pret. Want het leukste is, moet je weten jullie mogen ook een hapje blijven eten!

Kinderfeestje Tekst 6

Hoera Hoera Hoera Op 13 december wordt ik alweer 9 jaar. Ik vier mijn feestje op zaterdag 20 december bij mij thuis. Straatnaam 1 1234 AB Plaatsnaam Van 14:00 uur tot 19:00 uur ongeveer. Je wordt met een volle buik thuisgebacht. Als je niet komt wil je dan even bellen? telefoonnummer. Groetjes X

Kinderfeestje Tekst 7

Want ik word ... 8 !!! En daarom geeft ik een feestje op zaterdag 10 maart. We beginnen om 14:00 uur en je wordt rond 20:30 uur weer thuisgebracht. Kom jij ook? Groetjes Lisa

Links

Winkelwagen

Feestje uit een doosje

Volg ons

  • Grey Instagram Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Groningen, Nederland