Leuke superhelden taarten

In dit blog laat ik u een aantal mooie superhelden taarten zien voor uw kinderfeestje thuis.

Waarschijnlijk zijn deze taarten te moeilijk om zelf te maken. In steden zijn vaak meerdere winkels welke taarten, zoals deze superhelden taarten, namaken voor een prijsje. Zoek een leuke taart uit voor uw superhelden feestje en waag zelf een poging of stap naar een professional toe om de superhelden taart te laten maken.

Al deze taarten passen heel mooi bij onze superhelden themakist.

Superhelden taart #1

De eerste taart is deze prachtige superhelden taart waar Captain Amerika en Spiderman naast staan. Bovenop de taart ziet u de vuist van de hulk. Hier staan de instructies voor het maken van deze vuist! De vuist, van de superheld de hulk, maakt u van fondant. De kinderen bij uw feestje zijn vast onder de indruk van deze prachtige taart. Als u uw tafel in thema aan wilt kleden tijdens uw kinderfeestje thuis dan kunt u ons eetpakket bestellen. Uitbreidingen kunnen alleen besteld worden als aanvulling op een verkleedkist.

Superhelden taart #2

Deze taarten van de superheld the Hulk kunt u waarschijnlijk ook wel zelf maken.

Links is een taart bedekt met botercreme waar vervolgens Kitkats opgeplakt zijn. De taart moet iets lager zijn dan de kitkats zodat de M&M's er makkelijk inpassen, op het plaatje is dat niet gelukt. De taart rechts is nog makkelijker. Je maakt de bovenkant van de taart recht door de bolling eraf te snijden, vervolgens smeer je er botercreme op en gooi je de verkruimelde afgesneden bovenkant bovenop de taart. Nog even de hulk er tussen zetten en klaar! Een prachtige superhelden taart voor uw thema kinderfeestje thuis in het superhelden thema met behulp van de verkleedkist.

Superhelden taart #3

Dit is ook een hele stoere taart.

Je ziet een simpele Batman taart om te maken voor uw

superhelden kinderfeestje thuis.

Het lastige van deze taart is om de botercreme gelijkmatig om de superhelden taart heen te smeren.

Als dat je gelukt is dan lukt de rest je vast ook!

Superhelden taart #4

Ook deze superhelden taart is een hele hoop fondant werk.

Fondant is makkelijk om mee te werken en je kunt er zolang mee aan de slag totdat het mooi is. Deze taart kunt u met wat oefening maken voor het superhelden feestje. Dit is een hele mooie taart, maar ervaring leert dat de kinderen meestal toch de rommelige stoere taarten van de hulk het allerleukste vinden!

Superhelden taart #5

Deze taart is makkelijk te maken voor iedereen. U maakt een lekkere taart en ofwel brengt u de botercreme netjes aan en laat u het zo of u brengt er hagelslag of spikkels op aan. U haalt prikkers en print superhelden geluiden uit. Deze prikt u samen in de taart en het ziet er al gauw feestelijk uit!

Veel succes met uw superhelden kinderfeestje bij u thuis!

Links

Winkelwagen

Feestje uit een doosje

Volg ons

  • Grey Instagram Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon

Groningen, Nederland